Over PUUR Waterland

Uitdam

PUUR Waterland zet zich in voor ondernemers en bewoners van Waterland. Zo’n groot groen gebied met weilanden, vee en boerderijen en dan zo dichtbij de wereldstad Amsterdam. Dat moet gezien én beschermd worden. De kleine oude dorpjes van Waterland liggen op fiets- en wandelafstand verscholen achter de ring A10 Noord. Als je goed kijkt zie je net boven het hoge gras de kerktorentjes pieken. Ze bieden de nieuwsgierige Amsterdammers rust, ruimte en vrijheid. En op een mooie zomerdag dwaalt er wel eens een toerist rond, die het aandurfde van Amsterdam Centraal naar Volendam te fietsen.

Waar Staatbosbeheer zorgt voor het behoudt van de natuur en Monumentenzorg voor de monumentale panden, zet PUUR Waterland zich in als platform voor alle ondernemers en bewoners om samen te komen en hun producten en diensten te delen.

Er is met de grootst mogelijke zorg gewerkt aan alle teksten en afbeeldingen, maar het kan natuurlijk voorkomen dat er iets mist of je gewoon een vraag hebt. Het kan ook zijn dat je jouw onderneming of initiatief wilt melden op deze website. Stel je vraag via onderstaand contactformulier.

Vernieuwen
© 2015 - 2021 Puur Waterland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel